Ett nyhetsbrev med tips på investeringar för att göra dig vardagsrik

Om tipstjänsten

Sedan slutet av 2013 har vi fram till 1 maj 2020 skickat 236 nyhetsbrev innehållande tips på köpvärda aktier, börsintroduktioner och andra investeringar till våra prenumeranter. Vi har hjälpt flera hundra prenumeranter att tjäna tusentals kronor på årsbasis.

Vi skickar normalt ut 20 – 30 noga valda tips på årsbasis som t.ex. utnyttjar de lägen där marknaden felprissätter aktier, t.ex. i samband med börsintroduktioner och emissioner. Det har inte varit ovanligt med uppgångar på mellan 10 – 30 % första handelsdagen. Senaste exemplet är Pexip Holding i maj 2020 som steg drygt 40 % direkt.

Det kommer även tips på aktier som är köpvärda på lång sikt, som är en bra bas i en investeringsportfölj eller kanske är felvärderade av marknaden. Vi har även tipsat om att säkra upp i sämre tider med säkra placeringar, utländska valutor och andra typer av investeringar.

Den här tjänsten är således ett bra komplement till dig som redan har ett stabilt och långsiktigt sparande. Lite av en krydda i portföljen.

Både till för dig som är nybörjare och fullblodsproffs

Den passar dig oavsett om du är nybörjare eller fullblodsproffs. Som nybörjare är det tryggt att hålla någon i handen som har kvalitetssäkrat tipsen, sållat bort de värsta affärerna, och ger instruktioner för hur man gör. Sedan finns det så klart inga garantier.

Som proffs är är det ytterligare en källa att få input från. Särskilt eftersom vi har en lång erfarenhet och stort nätverk i finansbranschen, bland annat genom drivandet av eget Investmentbolag som samarbetar med i princip alla Sveriges corp-firmor.

Vi kontaktar även många gånger både VD, IR-chefer och andra nyckelpersoner för att skapa oss en egen uppfattning. Vi har till och med anordnat studiebesök på intressanta bolag som har framtiden för sig.

Syftet är att du ska tjäna pengar

Syftet med nyhetsbrevet är att du ska tjäna mer pengar än vad du hade gjort på egen hand. Det är svårt att ge en uppskattning kring hur mycket du kommer att tjäna på årsbasis. Det beror nämligen på bland annat dina förutsättningar, hur många tips du deltar i, hur mycket kapital du har och flera andra faktorer.

Vår uppskattning är att de flesta tjänar mellan 10 000 och 25 000 kr per år. Det finns dock prenumeranter som har tjänat mångdubbelt, vissa till och med över 100 000 kr ett enskilt år. Oavsett summan ska det vara långt mer än de 1 500 kr som du betalar för tjänsten. 👍

Du kommer normalt få mellan 20 och 30 tips på årsbasis

Det varierar från år till år hur många tips vi skickar ut. Det är nämligen inte antalet som är det viktiga, utan kvaliteten på dem. Olika år är marknaden på olika humör och därför kan det bli både mycket och lite. Antalet utskickade tips är:

  • 2014 – 20 tips varav 8 st börsintroduktioner
  • 2015 – 43 st tips varav 29 st börsintroduktioner
  • 2016 – 42 st tips varav 39 st börsintroduktioner
  • 2017 – 35 st tips varav 28 st börsintroduktioner
  • 2018 – 24 st tips varav 5 st börsintroduktioner
  • 2019 – 16 st tips varav 13 st börsintroduktioner
  • 2020 – 16 tips första halvåret, kanske 25 – 30 tips på helåret

Inom kort kommer vi även publicera en komplett statistik här på hemsidan. Vi håller på och sammanställer datan i ett presenterbart format.

Pengarna tillbaka för prenumerationen om du som ny kund följer tipsen i 12 månader

Vår framgång är att vi har väldigt nöjda prenumeranter. Vi förstår att som ny prenumerant är man lite osäker och därför har vi en pengarna-tillbaka-garanti. Den fungerar som så att om du – som ny prenumerant – i 12 månader deltar i minst 10 av tipsen och du inte ligger på plus, då betalar vi tillbaka din prenumerationsavgift.

För att kvalificera för garantin behöver du i samband med varje tips fylla i vårt uppföljningsformulär som vi skickar ut automatiskt. Du behöver även informerar oss inom 30 dagar efter att de 12 månaderna löpt ut. Självklart har du dock 14 dagars ångerrätt enligt konstens alla regler.

Börja prenumerera du med! 👍
eller, läs svar på vanliga frågor