En prenumerants utfall 2021 – dra kulor ur en påse

Vi håller just nu på med sammanställning och uppföljning på alla tipsen under det gångna året. I samband med arbetet fick vi ett mejl av en våra prenumeranter som hade deltagit i nästan alla tips och dessutom fört noggrann bok. Så här blev resultatet.

Nu behöver man hålla i åtanke att det här sannolikt är en van prenumerant med erfarenhet då hen tecknade alla tipsen och dessutom både för sig själv, sin sambo, sin mamma och sin pappa. Snittet per konto blev 9 647 och totalt 38 588 SEK. Borträknat kostnaden på vår tjänst på 1 800 SEK är det en ganska god avkastning. Klicka på bilden för att göra den större.

Sammanställning från en prenumerant med tipsen per månad, sökt belopp och dessutom tilldelningsutfall

Det andra som vi tycker är väldigt illustrativt med ovanstående sammanställning är vikten av att se det som en serie affärer. Det vill säga nästan som att man hela tiden drar kulor ur en påse. Ibland får man inte upp någon kula (ingen tilldelning), ibland får man upp en vinstkula och ibland drar man en förlustkula. Det viktiga är inte hur den enskilda kulan går, utan att summan av alla kulor blir positiv för en längre period (mer än 12 månader).

Stort tack till dig M. som skickade in det till oss. 🙏